Llámalo maestro

Llámalo maestro
El títol del nostre bloc és un eslògan que hem adoptat com a grup des del curs passat. Va sorgir després de reflexionar a partir d'aquesta il·lustració de Forges

domingo, 28 de febrero de 2016

Tan sols respira

http://faros.hsjdbcn.org/ca/articulo/tan-sols-respira-curtmetratge-sobre-emocions-nens


Increïble curtmetratge on els infants són els protagonistes i ens expliquen el que senten quan s'enfada'n, i com ho solucionen, les seves estratègies per controlar-se.

Diferents casos per exemple que no valen jugar amb ella, la discussió amb els germans, i altres situacions fins que perdre el control i això fa que vulguin cridar, que el color vermell els envaeixi per tota la seva cara, però són ells mateixos el que ens donen solucions com:

- Buscar un lloc on estiguem sols i troba una forma de relaxar-te.
- Respirar profundament.
- Tancar els ulls i respirar pel nas.
- Etc.

Seguidament ens expliquen el que senten quan és relaxa'n, i ja són capaços de parlar amb aquella persona, la qual cosa en aquell moment no era el millor moment per parlar-ho, ja que seria una reacció instintiva sense raonar el que diem.

Per això ser tu mateix és important. No has de voler ser com ningú. Ser tu mateix et fa ser autèntic i irrepetible, d'aquesta manera arribes a la felicitat i pots aportar al món el teu granet.


1 comentario:

Unknown dijo...

Nora lo vi! Me encantó!!!!