Llámalo maestro

Llámalo maestro
El títol del nostre bloc és un eslògan que hem adoptat com a grup des del curs passat. Va sorgir després de reflexionar a partir d'aquesta il·lustració de Forges

sábado, 27 de febrero de 2016

     
                           
La descoberta de les emocions...


En aquest nucli formatiu hem pogut treballar les emocions i el fet de saber com gestionar-les.

A partir d’això nosaltres en poc temps serem futurs i futures educadores , com hem observat en el film ‘’ Inside out’’ des de que naixem ja tenim emocions.  

Per aquest motiu nosaltres hem de tenir una actitud activa on hem de posar en marxa moltes de les nostres habilitats, com; la assertivitat, paciència, empatia, saber escoltar. Ja que els infants van sentint emocions que no saben que son.

Nosaltres hem d’acompanyar als infants en el període de la descoberta , en aquest cas el de les emocions.  Quan plorin hem de ser capaços de explicar-li que ploren perquè hi ha una emoció que es la tristesa, quan estan contents i riuen, ballen, canten ho fan perquè hi ha una emoció que és diu l’alegria. 

I així amb totes les emocions, és més fàcil si posem exemples que ells han vivenciat amb la finalitat de que ells ho entenguin.


Sempre hem d’escoltar en tot moment el que l’infant vol dir, allò que ell sent ja que és important encara que molts cops penem que és una tonteria.

Totes les emocions són importants i nosaltres els hem de guiar , per tal de que tinguin un benestar i un correcte desenvolupament integral. 





No hay comentarios: