Llámalo maestro

Llámalo maestro
El títol del nostre bloc és un eslògan que hem adoptat com a grup des del curs passat. Va sorgir després de reflexionar a partir d'aquesta il·lustració de Forges

jueves, 25 de febrero de 2016

Els conflictes i altres…

Els conflictes estan constantment en la nostra vida quotidiana.  Normalment quan parlem de ‘’conflicte’’ pensem directament en problema, de fet només pensem en  negatiu i molts cops no veiem la solució.

Per això mateix a vegades els conflictes segueixen estan perquè creiem que no hi ha solució quan la major part si que hi ha, ja que només no hi ha solució quan no tenim vida.

Per altre banda no som conscients de que en tots els conflictes intervé un element molt important, que són les emocions. 
Com ja sabem les persones rebem les emocions de diferents maneres , aquestes emocions faran que actuïs d’una forma o d’una altre. 

Per aquest motiu nosaltres coma futurs educadors i educadores hem de saber gestionar les nostres emocions i tenir autocontrol .

L’altre dia després del taller ‘’Improconflictes’’ vam poder observar que quan tenim un conflicte gairebé sempre hi ha diferents punts de vista i opinions. 

Un obstant això, segurament aquestes opinions són certes i les dues parts tenen raó , ja que cadascú ho viu de diferent manera.

Per tant vam comprovar que quan és produeix un conflicte el millor que podem fer es parlar-lo de seguida , perquè sinó el conflicte va creixent cada cop més.

Després d’això ja sabem que hem de tenir pensaments positius, ser assertius i veure quina o quines solucions són les millors.


Per últim hem de prendre una decisió i actuar! 

No hay comentarios: