Llámalo maestro

Llámalo maestro
El títol del nostre bloc és un eslògan que hem adoptat com a grup des del curs passat. Va sorgir després de reflexionar a partir d'aquesta il·lustració de Forges

viernes, 26 de febrero de 2016

CONFLICTES: dues bessones i un xumet

Com hem vist a classe els conflictes són una cosa de la vida quotidiana i que ens trobem a diari.

La societat té una visió negativa dels conflictes però no sempre ho són. Els conflictes ens ajuda a fer-nos grans i a madurar constantment. Cada vegada que se’t planteja un entrebanc, un conflicte, has de prendre una decisió i buscar la millor manera de solucionar-lo i afrontar-lo. Els conflictes poden ser interns, alhora de prendre decisions, o externs i, amb una o varies persones involucrades.

Poder gestionar bé els conflictes té a veure amb la intel·ligència emocional de les persones, ja que si ets intel·ligent emocionalment trobaràs una solució més factible i amb la que tothom surti guanyant. Tindràs la capacitat assertiva i podràs empatitzar amb la resta de gent a qui influeix, així que no pensaràs només en els beneficis propis.

Ja des de ben petits ens trobem conflictes, un exemple és aquest vídeo on es veuen a dues bessones i un xumet. El conflicte comença quan les dues nenes volen el xumet, si una se’l posa a la boca l’altra plora i viceversa.

Veient aquestes dues nenes barallant-se pel xumet podem arribar a la conclusió de que a partir d’això estan treballant el fet de compartir i esperar. 

https://www.youtube.com/watch?v=WStfRcuWy_M

No hay comentarios: