Llámalo maestro

Llámalo maestro
El títol del nostre bloc és un eslògan que hem adoptat com a grup des del curs passat. Va sorgir després de reflexionar a partir d'aquesta il·lustració de Forges

martes, 23 de febrero de 2016

gestió Emocional


GESTIÓ EMOCIONAL
JERRY MAGUIRE Amor i Desafiament
 
Fa anys vaig veure aquesta pel·lícula i mai hauria pensat que ara després de tant de temps la tornaria a veure i em transmetria tants sentiments diferents.
Hi ha un munt de pel·lícules que es poden mirar amb la fi de complaure’ns, passar l’estona o es poden veure analitzant-les detalladament, de cada història, podem treure les nostres conclusions depenent del que busquem en aquell moment, i si les tornéssim a veure potser, trauríem d’altres conclusions o detalls que s’havien escapat, però del que estic segura és que totes les histories, els seus personatges ens parlen d’emocions, ens mostren com fan servir les seves habilitats socials i ens fan sentir identificats en molts d'ells, això són, estratègies de màrqueting si... però com ja he dit tot depèn de com ens volem retroalimentar d’allò que analitzem, saber amb quins objectius estem fent les coses, que volem aconseguir? seria bo tenir la ment sempre oberta per poder treure el millor de tot i és que poder veure una escena i sentir-nos identificats ens dóna l’oportunitat de veure’ns des d'un altre punt de vista, conèixer com som i no com creiem que som, pot ser donar-nos compte que allò que creiem el correcte no ho era pas. És una bona tècnica per poder treballar i controlar els nostres estats d’ànim, tenir una gestió eficaç de les nostres emocions i axins poder viure amb major serenitat.


Jerry és un agent esportiu que li va molt bé a la vida o això creu, i durant molts anys no valora res més que no sigui portar diners a l’empresa, però tot canvia quan per una disputa acaba perdent tots els seus clients excepte el receptor Rod. A partir d'aquí la pel·lícula relata els esforços de tots dos per satisfer les seves necessitats econòmiques i professionals, i demostrar que l'afecte no té per què estar necessàriament renyit amb ambdues, s'adona de la importància que tenen les persones sobre els diners i per aquesta raó escriu una re avaluació de propòsits exposant la seva deshonesti tat sobre els seus companys.
La seva vida canvia, demostra que sota una relació professional hi ha una amistat que és el que Jerry veritablement buscava i així per fi podrà parar esment als seus interessos afectius, ja que comprèn que necessita a Dorothy (la seva dona) doncs el seu amor és lleial i honest i al costat del matrimoni de Rod s'adona que ha d'estar amb la seva esposa pel que arregla les coses amb ella.


Jerry Maguire és un bon exemple de la importància que té, conrear un bon entorn social i gestionar de manera ordenada les nostres emocions “l'important no és el que coneixes, sinó a qui coneixes” seria un bon eslògan per definir la pel·lícula. Diem que les emocions s’han de treballar des de petits però això no vol dir que si no ho hem fet correctament, ja no serem capaços de portar un control sobre nosaltres, La gestió emocional no és innata sinó que pot aprendre’s al llarg de la vida.

 Mai és tard per prendre un camí millor.




No hay comentarios: