Llámalo maestro

Llámalo maestro
El títol del nostre bloc és un eslògan que hem adoptat com a grup des del curs passat. Va sorgir després de reflexionar a partir d'aquesta il·lustració de Forges

domingo, 28 de febrero de 2016

Saber dir "NO"


A la nostra societat estem mentalitzats que hem d’intentar agradar a tothom però això mai serà possible.

Hem d’acceptar que cada persona es diferent i que hem d’aprendre a tenir una actitud assertiva dins la qual s’inclou saber dir “NO”.

Les opinions i maneres de fer i pensar de cada persona són diferents i intentar agradar a tothom es totalment impossible. Per aquest motiu crec que és tant important educar als més petits entenent que a la vida has de ser tu mateix i no has de deixar que ningú dirigeixi la teva voluntat. Has de tenir una actitud assertiva, mostrant que pots entendre els altres però sense deixar de banda allò que tu penses. Sabem que la personalitat d’un infant es forma entre els cero i els tres anys i és en aquell moment quan el nostre paper es fa vigent i és el moment on hem de fer que l’infant sigui ell mateix creant certs límits però donant-li la llibertat de que sigui qui vol ser, perquè el dia de demà aconsegueixi tenir una actitud assertiva i perquè sàpiguen dir “NO”.

No hay comentarios: