Llámalo maestro

Llámalo maestro
El títol del nostre bloc és un eslògan que hem adoptat com a grup des del curs passat. Va sorgir després de reflexionar a partir d'aquesta il·lustració de Forges

domingo, 28 de febrero de 2016

"La intel·ligència emocional és una habilitat, no un tret. Les habilitats es poden aprenen.”





 En aquesta entrada adjunt una imatge d'una frase que diu així: “La intel·ligència emocional és una habilitat, no un tret. Les habilitats es poden aprenen.”

Aquesta frase et fa reflexionar i pensar en la gran importància que tenen les habilitats socials en el nostre dia a dia.
Ens fa reflexionar sobre com som nosaltres, quines són les habilitats que cadascun té i quines són aquelles que ens agradaria tenir però encara no hem sabut desenvolupar.
Amb això vull dir que tot és possible i que a força de practicar es poden adquirir o canviar. Solament es necessita temps i pràctica per poder interioritzar-les i utilitzar-les a tot moment que sigui necessari.
Per ser intel·ligent no solament es necessita tenir un bon cervell i saber de tot, perquè de gens serveix això si després no ets algú que sap gestionar bé les seves emocions i per aquesta raó no pots aconseguir un benestar emocional amb el qual poder ser feliç.

No hay comentarios: