Llámalo maestro

Llámalo maestro
El títol del nostre bloc és un eslògan que hem adoptat com a grup des del curs passat. Va sorgir després de reflexionar a partir d'aquesta il·lustració de Forges

domingo, 28 de febrero de 2016

Gestionar les emocions



En aquest petit curtmetratge animat podem observar en un primer moment dos personatges que es troben dins una situació conflictiva, en aquell moment decideixen no mostrar empatia cap a l’altre i deixar-se portar per les emocions negatives com la ràbia i la ira.

En la segona part veiem com altres dos personatges que es troben en una situació exactament igual decideixen parar-se a observar la situació per a trobar junts una solució.

Amb els infants succeeix el mateix. Si a un infant li mostrem com gestionar les seves emocions en els diferents moments de la vida sabrà com reaccionar en aquests moments per a trobar la solució més adient. No obstant si els donem l’exemple de deixar-se portar per les emocions negatives i no saber gestionar-les adequadament podrem veure com els infants , tant en aquell moment com en la resta de la seva vida, no entendran com trobar solucions en tots els problemes que la vida els plantegi.

Per això trobo que és d’una gran importància que des de ben petits tinguin l’exemple de persones que sàpiguen gestionar les seves emocions.

No hay comentarios: