Llámalo maestro

Llámalo maestro
El títol del nostre bloc és un eslògan que hem adoptat com a grup des del curs passat. Va sorgir després de reflexionar a partir d'aquesta il·lustració de Forges

domingo, 28 de febrero de 2016

Gestió de les emocions

Gestionar les emocions és necessàri per la vida, ja que constantment vivim situacions que ens fan actuar de manera incorrecta, saber gestionar les nostres emocions ajudarà a millorar les decisions que prenem al llarg de la nostra vida.

Hem de ser conscients de les nostres emocions, i això ens ajudarà a aprendre a regular-les, és a dir, a introduir una pausa per a pensar en la resposta oportuna a cada situació i evitar reaccionar impulsivament.
Per aixó tenim diferents maneres d’aprendre com per exemple donar un temps i relaxar-te, expressar les teves emocions amb algu de confiança, a més a més tenim les tècniques de relaxació, etc.

Com a educadors en construcció em de tenir una bona autoestima, un bon autocontrol, tant de conductes com de les emocions. Cal que des de petits treballem l’educació emocional, ja que tenir una bona educació emocional fa que tinguem un benestar propi.

Aquesta foto m'agrada molt, ja que, es de "inside out", i gràcies a aquesta ha sigut molt més fàcil la comprensió de part de la temàtica.
Podría veure-la molts cops més!!!!!!!

No hay comentarios: