Llámalo maestro

Llámalo maestro
El títol del nostre bloc és un eslògan que hem adoptat com a grup des del curs passat. Va sorgir després de reflexionar a partir d'aquesta il·lustració de Forges

domingo, 28 de febrero de 2016

Resolución de conflictes.


En aquesta unitat hem vist els conflictes, tipus de conflictes, com buscar solucions, etc. A més a més vam fer una xerrada, pel meu gust, molt agradable, la qual va passar volant i vam poder aprendre diferents coses envers els conflictes, una xerrada interessant i necessària.
Després d’ella, definiria el concepte de “conflicte “com a << situació de desacord entre un mateix o altres persones, per interessos propis, valors, necessitats, etc. és a dir, posem en joc les pròpies emocions i les habilitats comunicatives per poder gestionar aquest desacord, cosa que fins ara veia com a una cosa negativa, alguna cosa la qual ens feia sentir malament, gràcies aquesta unitat veiem els conflictes de manera diferent.
Hi ha diferents elements dins d’un conflicte;
Els protagonistes: directes o indirectes.
Percepcions del problema.
Posicions de cadascú envers el problema.
Els interessos.
Les dinàmiques de poder.
Etc.

Habitualment veiem els conflictes com a problemes, i no solem treballar la resolució de conflictes, qual cosa ens ajudaria molt al llarg de la nostra vida, saber afrontar-los, saber demanar perdó i perdonar, ser assertius, demanar ajut, etc., tot això és necessari per la nostra felicitat, no hem de pretendre ser perfectes, ja que els problemes formen part del creixement, els conflictes són una oportunitat de desenvolupar-se i el fet de sentir enuig o ràbia contra algú no ens fa pitjor persones.


És molt important saber enfrontar un conflicte, i tenim a la nostra mà la manera de resoldre’ls.

No hay comentarios: